Optimalisering av belastningen på operativsystemet

Når du kjører en dataskanning ved å bruke Kaspersky-programmet, kan den bruke betydelige systemressurser. Du kan optimalisere belastningen på systemet ved å konfigurere Kaspersky-programmet til å kjøre skanneoppgaver (systemminne, systempartisjon og oppstartsobjekter) og oppdatere databaser når datamaskinen er låst eller skjermspareren er aktivert. Med denne tilleggsinnstillingen kan du forbedre sikkerheten til datamaskinen uten at det påvirker ytelsen når du bruker den.

Hvis datamaskinen kjører på batteri, kjører ikke Kaspersky-programmet oppgaver når datamaskinen er inaktiv, for å forlenge batterilevetiden.

Slik optimaliserer du belastningen på operativsystemet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Gå til YtelsesinnstillingerPC-ytelsesoptimalisering.
  4. Aktiver avmerkingsboksen Utsett skanneoppgaver når det er høy belastning på prosessoren og disksystemene.